ELMI - Razsvetljava in elektro storitveBlachere Illumination
O nasIzdelkiStoritveGalerija in referenceBlachereI lluminationKontakt

 

O nas

Mestna, stavbna oz. ulična svetlobna novoletna okrasitev nas spremlja več kot 10 let. Veliko izkušenj in lastna proizvodnja zagotavljajo kakovost naših novoletnih izdelkov.

Naš redni proizvodni program obsega obsega svetlobne figure, svetlobne motive, svetlobne napise, svetlobne cevi, svetlobne zavese, verige, mreže in druge okrasne elemente različnih oblik in velikosti.

Zaradi želje po večji in širši ponudbi smo se povezali z največjim francoskim podjetjem Blachere Illumination. Podjetje Blachere Illumination je tudi eno največjih na mednarodnem prizorišču, izstopa pa predvsem v oblikovalskem in tehnološko razvojnem segmentu.

Skupaj z njimi lahko našim kupcem omogočimo zelo široko paleto novoletne dekoracije. Novoletna razsvetljava po vaših željah, zamislih in idejah je tudi del naše proizvodnje in še tako nemogoč svetlobni okrasni motiv lahko hitro postane mogoč izdelek.

Naša dejavnost je strogo sezonska, zato nas pokličite čim prej, saj v sezoni (november, december) zaloge hitro kopnijo, možnosti izdelovanja po vaših željah pa so zaradi časovne stiske zelo omejene!

     Milan Cizl


© 2023 ELMI - Razsvetljava in elektro storitve. Vse pravice pridržane. info@led-novoletna.si